در طراحی جدید پایگاه استفاده سریع و آسان کاربر از پایگاه مورد نظر بوده است ولی چنانچه در پایگاه با مشکلی مواجه شدید که در راهنمای زیر به پاسخ مناسبی دست نیافتید می توانید با امور کاربران پایگاه (  ٣٧٧۴٣۵٣٨ - ٢۵ ) تماس برقرا نمایید.

• عضویت

کاربران محترم با تکميل فرم ثبت نام مي توانند به صورت رایگان در این پایگاه عضو شده و از امکانات اين پايگاه استفاده نمايند. برای ثبت نام در پایگاه نیز لازم است که ابتدا به صفحه ثبت نام وارد شده و فرم عضویت را تکمیل و ارسال نمایند تا نام کاربری و کلمه عبور اختصاصي آنان به پست الکترونيکي شان(E-mail) که در فرم عضويت خود درج نموده اند، فرستاده شود.

:: نکته:

کاربر محترم دقت نمایید که ایمیل خود را به صورت کامل وارد نمایید و از وارد نمودن حروف اضافی و یا ناقص مانند موارد اشتباهی همچون موارد زیر اجتناب نمایید؛ ضمن اینکه می بایست از وارد نمودن www نیز در ابتدای ایمیل خود جدا خودداری کنید.:

jmail.com

gmial.com

gmil.com

gmal.com

[email protected]*****

[email protected]****

gh ١٣۶۶ @gemil.com*****

[email protected]*****

ry ۵٣ @ymial.com****

[email protected]*****

:: فعال سازی عضویت

پس از تکمیل فرم ثبت نام از طرف پایگاه نام کاربری، رمز عبور و لینک فعال سازی به آدرس پست الکترونیکی شما ارسال می گردد؛ لذا در وارد کردن پست الکترونیکی خود دقت و توجه لازم را بنمایید. که با کلیک بر روی لینک ارسالی به ایمیل شما عضویت شما در پایگاه فعال خواهد شد.

در ضمن لازم به ذکر است که با عضویت در این پایگاه و با همین نام کاربری و کلمه عبور می توانید از امکانات پایگاه مجلات تخصصی نور (نورمگز) www.noormags.ir نیز استفاده نمایید.

• یادآوری رمز عبور

در صورتی که نام کاربری یا رمز عبور خود را فراموش کرده یا به هردلیل از دست داده باشید می توانید با کلیلک بر روی گزینه ورود در صفحه اصلی و کلیک بر روی یادآوری رمز عبور (چنانچه در تصویر شماره  ١  مشاهده می کنید) به صفحه یادآوری رمز عبور منتقل شوید.

و با وارد نمودن پست الکترونیکی خود در قسمت مورد نظر، کلمه و رمز عبور به آدرس پست الکترونیکی شما ارسال می گردد.

• ارسال اشکال و نظر

با کلیک بر روی گزینه ارسال اشکال و نظر می توانید اشکالات، انتقادات یا پیشنهادات خود را برای پایگاه ارسال نمایید.

با کلیک بر روی گزینه ارسال اشکال و نظر مانند تصویر بالا به صحفه ای که مانند تصویر زیر است وارد می شوید که با وارد نمودن نام و نام خانوادگی و آدرس پست الکترونیکی و عنوان مربوط به آن متن دلخواه را برای پایگاه ارسال نمایید.

• فهرست الفبایی

کاربران از طريق فهرست الفبایی کتاب ها، که به ترتیب حروف الفبای فارسی مرتب شده است، می توانند عناوین کتاب ها را مشاهده و به آنها دسترسی داشته باشند.

در این صفحه اطلاعات هر کتاب شامل سه مورد از اطلاعات نسخه موجود هر یک از کتاب ها یعنی نام کتاب ، نام نویسنده و نام ناشر می باشد؛ که قابلیت درج کتاب در قفسه شخصی هر کاربر را نیز در انتهای سمت چپ عنوان کتاب موجود است و همچنین کاربر می تواند با انتخاب هر یک از عناوین مورد نظر به صفحه نمایش کتاب منتقل شده و به متن يا تصوير کتاب، دسترسی داشته باشد.

• فهرست موضوعی

در کنار فهرست الفبایی، فهرست موضوعی کتاب ها نیز قابل دسترسی است. که کتاب ها را بر اساس موضوعات مختلف در هشت شاخه اصلی اسلام، ادبیات فارسی، ادبیات عرب، تاریخ، جغرافیا، علوم اجتماعی، هنر، فلسفه دسته بندی نموده که هر یک از شاخه های اصلی نیز به چندین شاخه فرعی تقسیم بندی شده است. گفتنی است که فهرست موضوعی این پایگاه بر اساس معتبرترین استاندارد جهانی، یعنی رده کنگره تنظیم شده است.

• جستجو

يکي ديگر از راههاي دسترسي به کتاب یا متن مورد نظر، استفاده از گزينه جستجو است كه با استفاده از این امکان می توان، نتايج جستجو را بر اساس عنوان، متن، فهرست كتاب¬ها، ناشران و پدیدآورندگان محدود نمود؛ که در تمام صفحات قابل دسترسی می باشد.

لازم به یادآوری است که در قسمت جستجو امکانی برای کاربران محترم فراهم شده است که به آنها این امکان را می دهد که با وارد نمودن اولین حرف در قسمت مربوط کلماتی که در دامنه جستجو موجود است را به صورت پیشنهاد عنوان لیست می کند.

• جستجوی پیشرفته

يکي ديگر از راههاي دسترسي به کتاب یا متن مورد نظر کاربران محترم، استفاده از گزينه جستجوی پیشرفته است كه در این قسمت با امکان محدود کردن دامنه جستجو می توان به نتایج دقیق تری به کتاب مورد نظر دسترسی پیدا کرد.

• پديدآورندگان

فهرست الفبايي نام پديدآورندگان به ترتیب حروف الفبای فارسی به همراه تعداد کتاب آنان، در اين صفحه قابل مشاهده است. کاربران در صورت نياز می توانند، نام پديدآورنده مورد نظر خود را در قسمت جستجو وارد کرده و نتايج آن را مشاهده نمايند؛ و سپس با کلیک بر روی نام پدیدآور مورد نظر به کتاب های مورد نیاز دسترسی پیدا کرد.

• ناشران

فهرست الفبايي ناشران به ترتیب حروف الفبای فارسی به همراه تعداد کتاب هاي منتشر شده از سوی آن ناشر، در اين صفحه ارائه شده است، که با کلیک بر روی هر مورد از نام ناشران لیست کتب موجود همان ناشر نمایش داده می شود. در صورت نياز به پيدا کردن نام ناشر مورد نظر کاربر نیز می توان آن را در قسمت بالاي صفحه جستجو نمود و به کتاب هاي منتشر شده از سوی ناشر دست یافت.

• صفحه نمایش محتوای کتاب

این صفحه که با عضویت کاربر در پایگاه برای کاربران محترم به نمایش درآمده است، متن تایپ شده کتاب را به همراه تصویر اسکن شده همان صفحه در معرض مشاهده کاربر قرار می دهد. قابل توجه است که پیش فرض پایگاه، حالت تصویر کتاب است. مشخصات کتاب، فهرست کتاب، آثار دیگر نویسنده، دیگر کتاب های هم موضوع، سمت راست صفحه نمایش قابل مشاهده و دسترسی است. که با کلیک بر روی هر گزینه به اطلاعات تکمیلی در مورد آن دسترسی خواهید داشت. ضمن این که در قسمت مشخصات کتاب گزینه ای با عنوان " اطلاعات بیشتر... " نیز وجود دارد که اطلاعات بیشتری درباره کتاب را به کاربر ارائه می دهد. صفحه نمایش کتاب همچنین دارای امکانات و ابزاری است که محقق را در امر ساماندهی پژوهش یاری می رساند.

قابلیت جستجو در متن کتاب به همراه دسترسی آسان به سایر مجلدات، از جمله مواردی است که می توان از آن استفاده نمود و همچنین مشاهده شماره صفحه مورد نظر و تغییر آن با کلیک بر روی گزینه صفحه بعدی و قبلی یا وارد نمودن شماره صفحه مورد نظر در کادر مربوط و اینتر زدن به آن صفحه منتقل شد.

◌ تنظیمات نمایشی

انتخاب حالت متن یا تصویر کتاب ؛ نمایش تمام صفحه یا نمایش استاندارد صفحه ؛ بزرگ نمایی و کوچک نمایی صفحه ؛ همراه با قابلیت نمایش تمام صفحه تصویر از امکانات دیگر در صفحه نمایش شخصی کاربر می باشد.

◌ امکانات

با وارد شدن به صفحه نمایشی کتاب می توان از امکاناتی که برای کاربر فراهم شده است استفاده نمایید.

امکانات موجود در صفحه نمایش کتاب شامل مواردی همچون: پروژه، حاشیه نویسی، نمایه زنی، قفسه، نشانه می باشد.

□ پروژه

کاربر با استفاده از این امکان می تواند با تعریف نمودن پروژه جدید، اصلاح عنوان پروژه یا حذف پروژه، در صفحه شخصی پروژه های پژوهشی خویش را مدیریت کند و با کلیک بر روی عنوان پروژه، تمام فعالیت های پژوهشی شما متعلق به آن پروژه نمایش داده می شود. ضمن این که تمام عملیات پژوهشی جاری کاربر در پروژه فعال نگهداری خواهد شد و قابلیت تغییر دادن وضعیت پروژه فعال کاربر با انتخاب هر یک از عنوان های پروژه به عنوان پروژه فعال نیز امکان پذیر است.

□ حاشیه نویسی

کاربر با استفاده از این گزینه می تواند در پروژه فعال خود، یک یادداشت جدید برای صفحه جاری ایجاد نماید که با کلیلک بر وری گزینه جدید صفحه ای به نام یادداشت جدید باز می شود که می توان با وارد نمودن متن یادداشت و ثبت نمودن آن یادداشت و حاشیه ای بر متن صفحه جاری اضافه نمود.

که با وارد نمودن متن یادداشت کاربر به صفحه مورد نظر پنجره ای مانند تصویر زیر گشوده می شود.

کاربر در مدیریت یادداشت نیز به تمام یادداشت های ثبت شده خود می تواند مانند تصویر زیر، دسترسی داشته باشد.

□ نمایه زنی

کاربر می تواند نمایه های مورد نظر خود را برای انتساب به صفحه جاری انتخاب کند و به منظور ایجاد نمایه جدید نیز از گزینه مدیریت نمایه استفاده نمود که تعریف نمایه جدید، اصلاح نام یا حذف نمایه در پروژه فعال، از این پنجره امکان پذیر است؛ و با کلیک بر روی صفحات تمام صفحات منتسب به نمایه مورد نظر نمایش داده خواهد شد.

□ قفسه شخصی

هر کاربر پس از عضویت در پایگاه می تواند یک صفحه شخصی برای خود داشته باشد که به عنوان اتاق مطالعات شخصی کاربر در نظر گرفته شده است. پژوهشگران می توانند مجموعه اطلاعات تحقیقاتی و مطالعات پژوهشی خود را در این اتاق نگهداری و ذخیره نمایند و چگونگی نمایش را نیز به دلخواه مدیریت کنند. با افزودن کتاب جاری و کلیک بر روی گزینه درج کتاب هم می توان کتاب مورد نظر خود را در فهرست کتاب های قرار داده شده در قفسه پروژه فعال ذخیره نمود. در مراجعات بعدی کاربر می تواند با کلیک بر روی عنوان هر کتاب در یک پنجره جدید به آن کتاب مورد نظر دسترسی خواهد یافت.

□ نشانه گذاری صفحه

کاربر با استفاده از این گزینه می تواند صفحات کتاب مورد نظر خود را نشانه گذاری نماید، تا در مراجعه های بعدی راحت و سریع به مطلب خود دسترسی آسان داشته باشد، که پس از نشانه گذاری صفحه مورد نظر صفحه ای مانند تصویر زیر گشوده می شود که با پیام نشانه برای صفحه درج شد اعلام می دارد که صفحه نشانه گذاری شده است.

◌ ابزار

ابزارهای موجود در صفحه نمایش کتاب شامل مواردی همچون: اندازه قلم متن، انتخاب رنگ زمینه متن انتخابی و امکان دانلود کتاب می باشد.

□ اندازه قلم متن

با استفاده از این مورد می توانید اندازه قلم متن نمایشی را انتخاب نمایید.

□ رنگ زمینه متن انتخابی

با استفاده از این مورد می توانید رنگ زمینه متن انتخابی در صفحه نمایشی را از حالت پیش فرض که سیاه است به رنگ مورد نظر انتخاب نموده و تغییر دهید.

کلیه حقوق این پایگاه برای دفتر حضرت آیت ا لله العظمی روحانی محفوظ است